De bankenkoppeling
Wanneer u uw bankrekeningen koppelt met Incassotool, kunnen wij voor u 95% van uw bankmutaties automatisch koppelen aan uw verkoopfacturen.


Zodra wij van uw bank nieuwe mutaties ontvangen, starten wij direct met het zoeken naar de factuur of facturen die bij de bankmutatie hoort.
Hierna stopt de debiteurenopvolging voor de betreffende factuur en heeft de factuur de status betaald.

Aan het eind van de dag kunt u met een druk op de knop alle financiële mutaties doorgeven aan uw ERP- of boekhoudmodule. Wij letteren dan altijd de juiste facturen in uw systeem af zodat u hiermee zeeën van tijd bespaart. 


Hier worden uw financiële medewerkers zeer blij van! 

Besparen van tijdrovende werkzaamheden

Indien u kiest voor de bankkoppeling van Incassotool zal zonder tussenkomst van mensen het mogelijk worden banktransacties veel sneller te verwerken.

Om hetzelfde resultaat zonder koppeling te verkrijgen (voor zover mogelijk) zal iemand dagelijks, of meerdere malen per dag handmatig de mutaties moet inlezen en toewijzen. Dit kost een organisatie veel effort en is een kostbare zaak.

Mochten er facturen overblijven die niet direct zijn toe te wijzen, hebben wij andere slimme methoden ontwikkeld wat uw medewerkers helpt de resterende mutaties efficient te kunnen toewijzen aan de juiste factuur.

Wat heeft incassotool ontwikkeld wat dit mogelijk maakt?
Op zoek naar de maximale score van het algoritme

Om de bankmutaties aan uw facturen te koppelen maken wij onder andere gebruik van het Levenshtein algoritme. Door dit algoritme slim toe te passen, komen wij tot een hoge matchingsscore. Omdat elk bedrijf anders is hebben wij deze score’s ook nog eens instelbaar gemaakt zodat we per organisatie tot nog hogere scores kunnen komen. Wanneer wij een organisatie koppelen zullen onze specialisten dan ook gedurende een periode het algoritme zodanis afstellen totdat de maximale score wordt bereikt. 

Met de bankenkoppeling van Incassotool is uw debiteurenadministratie altijd bij!
Samenvatting :
Op zoek naar de maximale verbetering van uw financïele administratie
  • Koppeling mogelijk met alle nederlandse banken
  • 95% van uw debiteuren die betaald hebben gekoppeld aan uw facturen
  • 5% makkelijker te koppelen als ooit te voren
  • Met een druk op de knop te exporteren naar uw financiële systeem om de juiste facturen af te boeken
  • Enorme tijdsbesparing voor uw medewerkers op de financiële administratie
  • Blije medewerkers door lastig werk enorm te vereenvoudigen
  • Sneller uw periode afsluitingen af te ronden
  • Lagere kosten